• info@weleveld.nl

Agenda

Evenementen en activiteiten op Landgoed Weleveld

Natuurwerkdag weleveld

Jaarlijks terugkerende activiteiten

Op afspraak op een zaterdag in maart of april Vrijwilligersdag. Wilt u graag meewerken? Mail naar kwint@weleveld.nl.

Zondag in mei Najaarswandeling Kloosterpad Zenderen (meer informatie op site Kloosterpad).

Op afspraak op een zaterdag in november Vrijwilligersdag. Wilt u graag meewerken? Mail naar kwint@weleveld.nl.

Eerste zondag november Najaarswandeling Kloosterpad Zenderen (meer informatie op site Kloosterpad).

27 december Midwinter Hoornblazen Op huisplaats Weleveld hoek Oude Bieffel/Hertmerweg. Aanvang 19.00.

Twentse Historische Salon

Met enige regelmaat wordt de Twentse Historische Salon gehouden. Deze bijeenkomsten worden wisselend gehouden op Huis te Brecklenkamp, Herinckhave en Jachthuis Weleveld.
De Twentse Historische Salon vindt plaats op voor de Twentse geschiedenis betekenisvolle plaatsen. Een Salon is een gelegenheid bij iemand thuis waar denkbeelden worden uitgewisseld waarover discussie kan worden gevoerd en waarover van mening mag worden verschild. Hopelijk kan zo op een wat andere dan de tegenwoordig gebruikelijke wijze de kennis van en het bewustzijn voor de eigen streekgeschiedenis verdiept worden. Na afloop wordt het glas geheven. Als bijdrage in de kosten wordt vijf euro gevraagd, gaarne gepast ter plekke te voldoen. Interesse voor het bijwonen van de Twentse Historische Salon? Mail naar kwint@weleveld.nl voor de data.


Landgoed Weleveld is particulier eigendom. Stichting Weleveld behartigt de belangen van het landgoed. Het landgoed is vrijwel geheel opengesteld. U bent dan ook van harte welkom om te komen genieten van dit authentiek stukje Twente.