• info@weleveld.nl

Golfpark Weleveld

toekomstig golfterrein weleveld

Golfpark Weleveld

Op Landgoed Weleveld is een golfterrein gerealiseerd. Golfbaan Weleveld is begin 2015 geopend. De golfbaan valt grotendeels binnen de grenzen van het eeuwenoude landgoed.

Masterplan Weleveld golfclubWeleveld Golf is een volwaardige en uitdagende 9-holes baan met een NGF-A status. Een baan met licht glooiende fairways, robuust ogende bunkers met een grillig karakter, schraal grasland en daar waar mogelijk heide. Een kudde schapen houdt de rough onder controle. Ervaar de mooie natuur en de rust…

Ontwerper Michiel van der Vaart van JOL Golf Design heeft de kenmerkende landschappelijke elementen van het landgoed, zoals de houtwallen, de prachtige oude bomen en de Bornsche Beek op harmonieuze wijze ingepast in zijn ontwerp. De baan versterkt het aanwezige natuurschoon en doet de flora en fauna van het gebied verrijken.

Golfpark Weleveld in gebruik

Meer informatie over Golfpark Weleveld vindt u op deze website.


Landgoed Weleveld is particulier eigendom. Stichting Weleveld behartigt de belangen van het landgoed. Het landgoed is vrijwel geheel opengesteld. U bent dan ook van harte welkom om te komen genieten van dit authentiek stukje Twente.